Nu måste Björklöven göra jobbet borta mot Vita Hästen och vill inte se en lika dålig insats som mot Troja

Dags igen för hockeyallsvenskan och då dags även för Björklöven. I kväll är man i Norrköping och möter Vita Hästen i Himmelsta Lunds hallen, om den nu heter det. Sista spelade Björklöven som ma kan spela och som man bör spela. Nu möter man det lag som ligger näst sist som har 4 poäng och vunnit 2 matcher på övertid. Det är inget bra lag och det gör mig rädd att det blir förlust igen mot ett bottenlag. Det ser ut som att man spelar med bara 6 backar då Veeti Vainio som utgick skadad senast. Vi har inte fått några besked om hur länge han blir borta. I övrigt verkar det bli ordinarie lag men på Swensk ishockey framgår det vem det är som står i mål. Som alltid hoppas jag på Björklöven seger men vet hur dålig skärpa det varit tidigare mot sämre lag. I matchen mot Troja blev jag förvånad att inget hände i båset när man enbart hade 4 skott på mål i första perioden. Wallson måste se till att spelarna hela tiden gör så gott man kan och ville inte se så dålig matchning en gång till. Vi hoppas på Lövenseger så de kan ligga kvar i serietoppen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.