Esbjörn som har en tvist med Ebba Busch om köp/försäljning av huset säger att han blivit lurad att skriva på förlikningssvtalet

Så var då inte tvisten mellan Busch och Esbjörn lösta. På annat sätt kan man inte tolka att Esbjörn har överklagat det förlikningsavtal som träffats. Nu har Esbjörn skaffat en ny advokat och då frågar man sig om allt har gått rätt till i framtagandet av detta avtal. Han säger att han lurats att skriva på avtalet. Det gör att även en lekman blir fundersam på om det har gått rätt till. Nu blir det säkert nya rättegångar och då blir den stora frågan om han lurats eller inte. Det måste vara några hundar begravda i detta ärende

Så här beskriver Omni detta om Busch köp.
Detta är en fullkomlig överraskning. Som en blixt från klar himmel, säger Ebba Busch till Aftonbladet efter beskedet att Esbjörn har överklagat förlikningsavtalet i hustvisten med KD-ledaren.

Hon säger att hon har varit ”extremt noggrann” med att det skulle vara en långsam process och att de båda skulle vara nöjda. Hon säger också att hon uppfattar att de båda har varit överens om att det ska kännas bra.

Beskedet om att Esbjörn överklagar förlikningen till Svea hovrätt med hjälp av ett nytt juridiskt ombud kom i dag. Den 81-årige säljaren hävdar att han lurats att skriva under avtalet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.