Bra match av Löven i går och det blir allt lugnare när Voutilainen står i målet

I morse åkte jag tidigt till Magnus stuga som är där jag föddes. Jag skulle dit för det var lite väl kallt i potatiskällaren. Magnus har satt dit termometrar som han kan läsa av dessa och när vi sågs på ishockeyn i går var det bara drygt 2 grader plus. Dit och tidigt skotta snö runt potatis källaren som det var gott om, kall och vit snö som är ett bra isoleringsmaterial som jag använde på rosorna.

Jag tippade inte i går matchen Björklöven mot Karlskoga då jag inte hann eftersom jag skulle sälja 50/50 lotter där överskottet går till ungdomsverksamheten. Jag hoppas och tror om de får pengar så kan man gå upp i J20 elit som är en bra verksamhet som ska fostra egna ny stjärnor som tex bröderna Barrefjord men där finns även släkten Sundström. Men jag blev besviken när man inte hade en stunds tystnad för Kjell” ”Garinscha” Sundström var Björklövens första stor publik favorit och var nog även den första som spelade i landslaget. Hoppas att man även sätter upp hans tröja i taket och och tackar honom för vad han gjort för ishockeyn i Umeå. Om man tackade”Garra” före matchen ber jag om ursäkt eftersom jag sålde lotter.

När det så gällde matchen är jag ganska nöjd med vad man gjorde men hann inte vara med det som hände i början av andra perioden då jag redovisade lottförsäljningen och vill tacka alla som köpte av mig för försäljningen tycker jag gick bra. Jag hann inte med att se det som hände i börja på andra perioden först två mål från Karlskoga innan Löven kvitterade till 2-2. Sedan tycker man gjorde en godkänd insats som lyckades hålla bra i sista perioden. I går stod Joona Voutilainen i målet och han gör alltid bra matcher. Jag och många med mig tycker han är en mycket bättre målvakt än Endre och han är mycket lugnare än honom och det blir mycket mindre oroligt och runt målet, för när Endre spelar blir det mera oroligt i försvarsspelet. Puckarna fladdrar hit och dit och med det gör även backarna. Det är bra med två bra målvakter. Lånet från Luleå backen Kim Johansson övertygade också. Jag tycker att det var en bra insats av hela laget. Jag trodde inte heller mina öron när jag hörde att Wallson tog time out efter att Karlskoga vänt till 2-1. Jag var igår nästan helt nöjd men insatsen av de huvuddomare som skipade rättvisa. Fungerar domarna är det bra för ishockeyn.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.