Hedersvåld ska inte få finnas i Sverige, föräldrar, syskon och släktingar som använder det bör omedelbart utvisas från Sverige och EU

Nu är det alldeles åt helvete att det finns familjer som till och med kan tänkas döda sina döttrar. Det om något är barbari. De som står för detta och som uppdagas borde inte ha någon rätt att bo kvar i Sverige utan omedelbart skickas hem till det land de kommer ifrån. Nu för att skydda de som utsätts för Hedersvåld spärras flickorna in på statens låsta hem för att skydda den unga flickorna. Det har skett minst ett 20 tal gånger de senaste åren enligt SVT Nyheter.

Det är flickor som rymt från dessa ungdomshem och som med all rätt upplever detta som att sitta i ett fängelse. De har satts på dessa låsta boenden då deras boenden röjts och det har också hänt att familjen kidnappat flickorna. Det är helt orimligt att flickorna ska straffas när det är flickans föräldrar men även manliga bröder och släktingar som är bovarna. De ska inte i vårt land få göra den typen av bestraffningar som kommer av vad som kallas hedersvåld vad det nu är för heder att mörda flickorna. De ska inte ha rätt att bo eller vistas i vårt land och inte heller i något annat EU land utan de ska skickas tillbaka till det land man kommer i från. I de här fallen erkänner sällan förövarna hotet då man tycker det är en rättighet att behandla flickorna som de gör där de hotar med döden. De ska inte få bo i Sverige och inte heller i något annat EU land. Det är inte tillåtet enligt våra lagar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.