Vaccinbevis hindrar inte smittspridningen och det vet jag av egen erfarenhet

Jag har övergett tron att vaccinbevis hindrar smittspridningen. Det nya viruset omikron verkar inte bry sig om de antikroppar man gick av vaccin. Därför blir jag förvånad över att det finns centrala politiker som tror att vaccin man fått hindrar smittspridning så har man helt fel. Däremot tror jag på de som säger att hindrar svår sjukdom och död. Varför säger jag som jag gör.

Svaret är enkelt jag har drabbats av covid direkt efter jul och de enda som besvärade mig var en rethosta men den brukar jag få så fort jag blir förkylde men testet visade på covid. Nu sprids covid så snabbt som den aldrig gjort tidigare och det är många som blir sjuk som jag blev trots att jag har tre sprutor. Nu tycker jag det är en del som tjafsar och främst som vanligt och det är skönt att de lämnade Januariavtalet och hoppas att de åker ur Riksdagen. Försök nu att få alla vaccinerade så inte sjukvården mer eller mindre stängs på grund av pandemin

En kommentar

  1. Anna

    Jag håller med om att vaccinbevisen för tillfället inte har någon effekt på att minska smittspridningen eftersom så många vaccinerade blir smittade ändå. De kan användas för att få fler att vaccinera sig vilket är bra för att minska belastningen på sjukvården, men inte för att få ner smittspridningen. Nu när vi har så mycket smitta så behövs det restriktioner likt de innan vi hade vaccin, särskilt eftersom vi ser att belastningen på sjukvården ökar igen. Jag ser inte vad vissa partier har för problem egentligen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.