Covid sprids snabbt som en eld men det är bättre att ovaccinerade vacciner sig nu än aldrig

Covid smittar värre än någonsin och frågan är tar det aldrig slut. Mycket smitta som sagt var men färre som blir svårt sjuka. Jag har egen erfarenhet av att bli smittad trots att jag fått tre sprutor. Är man smittad så är det lika självklart att man även smittar. Men det syns hur tydligt som helst att vi som fått våra sprutor ytterst sällan blir allvarligt sjuk och inte heller dör.Jag hoppas

Det är därmed bevisat att det är bra att vaccinera sig. Länder prövar olika metoder för att folk ska gå och vaccinera sig. Det finns land som vill införe en särskild skatt för de som inte har tagit något vaccin, andra olika stimulanser och en del som Sverige reklam och reklam och åter reklam för vaccin mot covid. Det är helt obegripligt att det finns folk som inte vaccinerar sig. Jag tycker det ska kännas för djävligt om man smittar ner en ovaccinerad som blir allvarligt sjuk och dör. I många länder finns det grupper som motarbetar vaccination och där med kan orsaka någon annan svår sjukdom som leder till döden. Listan på hur djävligt det skulle kännas att orsaka en anhörigs död på grund att man inte är vaccinerad är ett straff som man får leva med resten av livet. Jag tycker nu som inte ännu vaccinerat er gå och gör det nu för det är bättre nu än aldrig.

Så här beskriver Omni detta med vaccinering
De som läggs in på sjukhus med covid-19 är numera nästan uteslutande ovaccinerade. Det konstaterar infektionsläkaren Magnus Paulsson som har vårdat covidsjuka på Skånes universitetssjukhus i Lund i snart två år.

Paulsson berättar för Sydsvenskan att det är många svårt sjuka patienter som säger till läkarna att de önskar att de hade vaccinerat sig.
– Det är några enstaka som fortfarande har en stark övertygelse om att vaccin skulle vara dåligt för dem, men de allra flesta önskar att de hade gjort annorlunda.
– Och det kan man förstå. Det är skitjobbigt att inte få luft, säger han. Slut citat

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.