Världen har inte råd med ett krig inte minst vanligt folk

Det kommer ständigt nya lögner från Ryssland. Först sägs det en sak som senare är något helt annat. Jag tror inte längre det enbart handlar om detta med NATO och andra länders ställningstaganden. Däremot har det säkert med planerna som Ukraina har på att bli medlem där. Visst ska man inte lägga sig i andra länders ställningstaganden men är det värt ett krig som kan leda till precis vad som helst. Jag tror inte heller att USA skulle acceptera att länder som ligger absolut i närhet av USA om de ville stärka banden med Ryssland och ingå en militärpakt med dem. De inlåsningar som kommit tillstånd måste låsas upp och det gäller alla. Nu är vi på väg in i ett krig när kriget mot pandemin inte har avslutats. De enda som det lönar sig för är vapenindustrin. Jag tycker inte världen har råd med ett krig nu. Krig har aldrig varit något värde för folket.

Så här beskriver Omni det som kommit fram i samtal i går

Det finns ännu inga konkreta planer på ett toppmöte mellan USA:s och Rysslands presidenter. Det säger Kreml enligt internationella nyhetsbyråer.
– Det är för tidigt att prata om några konkreta planer på att organisera någon sorts möte, säger talespersonen Dmitrij Peskov.
Enligt Frankrike var länderna överens om att träffas, men det håller Ryssland alltså inte med om. Landet stänger dock inte dörren för framtida träffar mellan Vladimir Putin och Joe Biden.
I ett uttalande under natten sa USA att Biden är redo att sitta ner i möten med Putin, förutsatt att landet inte invaderar Ukraina. Enligt ett pressutskick från Vita huset är USA redo att söka diplomatiska lösningar ”fram till det ögonblick en invasion inleds”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.