Stäm Putin och Ryssland för krigsbrott de begår i Ukraina inte minst för att de använder förbjudna bomber

Ryssarna och dess ledare Putin är ett fruktansvärt folk. Jag måste tyvärr säga folk eftersom han är vald kanske och mycket troligt med valfusk. Fusket består i att de som inte delar hans uppfattning arresteras och säkert också mördas. Vi har ju sett att den främste ledare i opposition försökte man giftmörda.

Nu har Putin tänkt göra ett blodigt slut på det krig som började i Ukraina 2014 då han lade beslag på Krim halvön. Mer eller mindre utan protester i hela världen och inte minst var det tyst i hela världen och det kändes mer eller sanktionerat av USA.

Nu kommer det ständiga rapporter om att man inte ens följer de krigslagarna som finns och det är inte otroligt att Putin kommer att använda kärnvapen. Han har ju sagt att han ska göra det och jag tror inte han ljuger i detta fall trots att han alltid brukar ljuga. Vad jag främst tänker på är att de till och med anfaller ambulanser och sjukhus. Dessutom har det kommit fram att Ryssland använt vapen och bomber som är förbjudna enligt internationella regler och lagar. De har tre olika bomber som det handlar och en är på gränsen lika hemsk som atombomben. Jag tycker det vore på sin plats att man anmäler Putin och Ryssland till den domstol som har hand om krigsbrott. Det måste vara rätt att om det kan komma ut i Ryssland vilken ledare man har.

Jag tycker idrotten är på rätt väg som utestänger Ryssarna helt. Tyvärr är det FIS det internationella skidförbundet som helt sviker trots att de Nordiska länderna är emot att Ryssland får starta i världscupen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.