Det skulle inte förvåna mig ett enda dugg om det är Putin som ljugit om Sverige och Finland att vi stöttar PKK. Ryssland är ett förljuget land

Turkiet är verkligen ute på grumligt vatten när de säger att Sverige inte klassat PKK som en terrorgrupp. Är man ett land som är med i NATO förväntar jag mig att man talar sanning. Har man inte diskuterat hur och vilka länder som har terrorgrupper är NATO ingen bra försvarsorganisation eftersom terrorismen är ett allvarligt hot mot varje land som är med i Nato. Mig skulle det inte förvåna om det är Putin och Ryssarna som gått ut och ljugit för Erdogan. Ryssland är nog det mest förljugna landet på hela jordklotet. Det är inte bara nu i kriget mot Ukraina som deras lögner sprids. Det finns nog inget land i hela världen som har sådana brister i demokratin. Fria val finns inte i Ryssland utan där är fri press förbjudet och vi har sett hur man fängslar folk för att de deltar i demonstrationer. När man vet hur Ryssarna beter sig så då skulle det inte förvåna om de ljugit för Erdogan om Sverige

2 kommentarer

  1. Björn

    Hej, håller helt med dig allt är putins fel. sen så fattar jag inte hur man kan ha elsparkcyklar i umeå när inflationen är så hög och klimatet är på väg in i väggen. bra att ukraina vann i musiktävlingen även om det inta var en bra låt viktigast att markera och visa att man känner skuld och offer.

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Inte gillar jag el sparkcyklar men tror inte de har mycket med inflationen att göra. Trots allt är de inte många och jag vet inte om de stigit i pris

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.