Moderaterna vill ge bidrag till de som har det gott ställt samtidigt vill de skära i arbetslöshets och sjuk försäkringen

Moderaterna vill gärna ha en massa bidrag själva och till de som har goda inkomster. Har ni tänkt på att de dessutom kallar försäkringar som A- kassan eller som det heter arbetslöshets försäkringen och samma med sjukpenningen som är en sjukvårdsförsäkring som löntagarna betalt. De vill de alltid skära på men inte bidrag till de som har det gott ställt

Moderaterna vill ha bidrag för att städa hemma, Moderaterna vill ha bidrag till att reparera eller bygga till villan, Moderaterna vill ha bidrag till lån och köpa villan. Moderaterna vill ha bidrag till sommarstugan, Moderaterna vill ha bidrag till att installera miljövänlig uppvärmning, Moderaterna vill ha bidrag till swimingpol till sommarhuset i Spanien, mm. Frågan är när vill Moderaterna inte bli curlad av staten?

En minst lika intressant fråga vilka vill Moderaterna ska stå för deras bidrag?
Det är sjuka och funktionsnedsatta.

Att Moderaterna anser deras bidrag inte är bidrag är väl känt och istället kallar sina bidrag för avdrag.

Även väl känt de kallar svårt sjuka och funktionsnedsatta för bidragstagare som tar sig friheten att leva på andra genom bidrag.

Även väl känt att Moderaterna försvarar om en av deras egna politiker avslöjas med bidragsfusk medans det ska vänta fängelse för övriga medborgare.

Hur tusan har det kunnat bli så här illa i ett parti i svensk riksdag?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.