Glöm aldrig bort vad moderaterna ställt till med när man styrde Sverige

Man ska inte glömma så lätt vad moderaterna ställde till med under sina 8 år. Jag vet inte om ni kommer ihåg vem som var Socialminister. Det var nuvarande moderate partiledare som vill leda Sverige. Hur ska man kunna lita på en fd socialminister i Reinfeldt-regeringen 2010-2014 som satt och meckade ihop nya sorters bidrag till illegala, som sedan resulterade i invandringsrekord 2015 och som då skylldes på Löfvén? Det är bra att vi försöker komma ihåg vad den mannen ställt till med när han hade ansvar. Media som ska granska makthavre och inte minst SVT där man i alla fall inte kan köpa sig reklam. Det om något borde Edvard Riedl anmäla till pressens nämnd som granskar media. Jag tycker det är svagt av media att inte göra en ordentlig granskning av vad Ulf Kristersson ställt till både som regeringsledamot och socialborgarråd 2006-2010.

Det finns även en tid han var ordförande i ungdomsförbundet. Så här beskriver vikepedia detta. Efter avslutade akademiska studier var Kristersson åren 1988–1992 ordförande för Moderata Ungdomsförbundet. Vid förbundsstämman i Lycksele 1992 förlorade Kristersson ordförandevalet med tre röster mot utmanaren Fredrik Reinfeldt i vad som kommit att kallas ”Slaget i Lycksele”.[21] Kristersson ansågs under denna tid representera en mer nyliberal falang inom ungdomsförbundet, medan Reinfeldt representerade en mer konservativ falang.[15]. Jag minns att Anders Ågren berättat detta och minns jag rätt var han då glad att det blev Reinfeldt. Hans rötter talar också för att han nu kan tänka sig göra upp med främlingsfientliga Sverigedemokraterna. Man kan sammanfatta detta både för Åkesson och Kristersson att ränderna går aldrig ur. Det har Centerledaren sett och hört men det har inte Liberalernas ledare sett.

En kommentar

  1. Eric lennart larsson

    bäste Lennart håller med dig hur kan någon arbetare rösta på den mannen som vill förbjuda kollektivavtal hur kan någon40talist rösta på någon som kallar oss homo bidragus mvh eric

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.