Översvämningar och stormar och regn på många platser på jorden och i södra Sverige är det vattenbrist

Klimatförändringarna syns allt tydligare. Vi har haft en torr sommar så det blivit vattenbrist. Men torkan har drabbat hela Europa men nu kommer regnet stormar och enorma mängder av regn men översvämningar som följd. Bara den senaste tiden har över halva Pakistan legat under vatten. Italien har också fått stora mängder regn men tyvärr är det samtligt ont om grundvatten då vattnet hinner inte sjunka ner i marken. Som vanligt är det enorma mängder och hemskt blåste som drabbar Karibien men stormar men regn är på väg även in i USA. Även dåligt väder med stormar blåst och regn i nordligaste delarna av världen ställer till det ordentligt. I Japan är det också samma sak. Jag har säkert glömt massor om platser där torkan nu har övergått till syndafloder.

Det är mycket märkligt att det finns så många klimatförnekare i världen men det finns även i Sverige. Det är dags att ledande politiker börja agera för att rädda jordklotet. Det gäller nu och det går inte att vänta. Vi ser just nu att torkan har ställt till även i Sverige främst i södra Sverige där blivit vattenbrist när grundvattnet sjunkit och att det regnar för lite blir det även brist på mat. Något måste göras för torkan har gjort att floder tömts och kärnkraften står i Frankrike då det inte finns kylvatten. Vattenbristen i södra Sverige ger stora problem och nu är det brist på både vatten och el och vattenbristen är det kommentera som har ansvar och enligt Svenskt Vatten är det mycket arbete med stora investeringar som måste till

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.