Löven möter Mora borta och matchen börjar Kl 18:00 men tippar inte utan lever på hoppet

Då var det dags ingen för Björklöven och man spelar borta mot Mora i en match som börjar redan Kl 18:00. Kan det verkligen vara bra att det är så tätt mellan matcherna som det är. Har man verkligen bedömt ur hälsosynpunkt att det är bra att spela så ofta. Kroppen hinner ju inte ladda om för till Mora är det en ganska lång resväg och jag tycker själv blir trött av resandet. På söndag är det en ny match igen och den är Hemma mot Östersund. Ingen rast ingen ro kan man säga

Hur går det då mot Mora är ett stort frågetecken och jag var inte nöjd den senaste matchen hemma mot Almtuna då det small till i sista perioden. Jag tycker ungdomskedjan var glädjeämnet och jag alltid tyckt att man måste låta ungdomar spela annars är det ingen vits att hålla på med verksamhet för för våra juniorer. Lag uppställningen har inte kommit och jag blir förbannad på dessa domare som inbillar sig att Rahimi filmar. Det är löjligt tycker jag efter att ha sett repriserna den som var orsaken till anmälan mot Rahimi. Jag fick en kommentar på min blogg men jag har slutat lägga ut kommentarerna som en tyckte domarna gjorde en bra match. Jag delar i alla fall inte den bilden av att domarna var bra utan det var tvärt om. Man måste satsa på utbildningar av domarna. Nu har laguppställningen kommit och det är samma lag som senast och ungdomskedjan är intakt och Rahimi spelar. Jag säger som vanligt jag tror det blir en svår match men hoppas självklart på Lövenseger trots att formen inte är bra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.