Södertälje borta svårt

Södertälje borta i kväll för Björklöven. Två klassiska lag som haft svårt att ta sig tillbaka till SHL. Det har varit många fina sevärda matcher mellan de här lagen. I årets serie är det här första mötet mellan lagen. Södertälje är bara 3 poäng efter Björklöven men har då en match mindre spelad. Jag tippar att Södertälje vinner i kväll då de har varit mycket bra hemma i Scaniarinken. Minns jag inte fel var det en match i ishallen här som Tore Öqvist gjorde 5 mål här hemma just mot Södertälje. Han var en riktigt bra målskytt under lång tid. Han var lika sugen på att gör mål som Nick Schilkey är idag. Jag tycker Björklöven alltid har domarna emot sig och då vinner man inte även om det var nära sist efter en bra spurt i tredje perioden men man har inte råd att ge bort enkla mål för motståndaren.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.