Djurgården Sparkade Fagervall när man låg på 3:e plats men nu är man på 4:e. Björklöven vann lätt efter en bra andra halva om matchen

Djurgården har nu ramlat ner på 4:e plats. De bytte tränare när de låg på tredje plats och då fick Fagervall gå. Nu funder jag om det blir att även avskeda Johan Garpelöv också. Fagervall fick gåvor man hade större förväntningar på laget. Idag torskade man mot Östersund som vann med 2-1 trots att Djurgården gjorde första målet. Jag har många gånger funderat om det blivit bättre med alla lag som sparkat tränarna och dessutom dragit på sig dubbla löner. Djurgården har nog inte fattat hur bra toppen i hockeyallsvenskan är.

Björklöven vann tillslut lätt mot Mora efter att ha varit riktigt dåliga när halva matchen gått och trots 3-1 i baken kan man inte skylla på målvakten. Sedan efter Power Brake i andra var Björklöven ett helt annat lag. Passningarna satt bra och det blev långa anfall och hög press mot Mora och när man spelat i 34 minuter totalt var man ikapp i målprotokollet. När Mora efter 50:46 i tredje matchens första utvisning tog det bara bara 19 sekunder darrade nätet bakom målvakten och det stod 3-4 till Björklöven. Mot slutet efter 57:08 tog mat ut målvakten och då tog det 31 sekunder innan Löven målade och efter 57:40 åkte Mora på en utvisning till men då tog det 1:35 innan man gjorde mål. Björklöven hade denna gång enbart en utvisning och det var en framgång. Första halvan var hela laget dåligt och andra halvan var hela laget bra så berömmet från mig var att ära hela laget som gjorde att man vann så enkelt mot Mora.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.