Det har förekommit olaglig kårverksamhet i Sverige och en av dem säger att han tillhör SD och sökte tjänsten som säkerhetschef hos Sverigedemokraterna

Ja man får ibland tillgång till mycket information på nätet och för mig är det ofta från Omni. Det är alldeles nyligen vi fick höra om att det förekommit olovlig kår verksamhet. Nu har det även kommit fram att den man som är 46 år ville bli säkerhetschef hos Sverigedemokraterna. Han har varit medlem i Sverigedemokraterna och eftersom han själv säger det så tror jag på honom även om det förnekas av Sverigedemokraterna men jag tror mer på mannen. Däremot har han varit med i Vitmaktrörelsen och det är väl inte den förste som kommer därifrån till SD. Snarare vet vi ju vart SD har sin grund.

Så här beskriver Omni det fallet.
Den 46-åring som utreds av Säpo misstänkt för olovlig kårverksamhet ansökte om att bli Sverigedemokraternas säkerhetschef år 2014, rapporterar Expressen.
Mannen skrev att han var medlem i SD och bifogade flera referenser, bland andra riksdagens dåvarande säkerhetschef John Arentoft. Arentoft säger till tidningen att han aldrig har pratat med 46-åringen ”in real life” och att han inte kan placera honom.
46-åringen, som i februari dömdes för vapenbrott, har ett förflutet inom vit makt-miljön men säger sig nu vara opolitisk. Han vill inte svara på Expressens frågor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.