Björklöven möter Djurgården hemma Kl 16:00 i Winpos arena men motarbetas med säkerhet av domarna då det finns de som styr som vill ha Djurgården i SHL

Ja idag är det tidig match här hemma i Umeå mot Djurgården. Det finns inga uppgifter ännu om laguppställningen och inte heller vilka som dömer. De gör allt de kan för att Djurgården ska upp i SHL och därför kommer Djurgården att vinna både mot Björklöven och sedan MoDo. Hur Hutchings kunde åka på minuters utvisning men även avstängd 2 matcher trots att han blev knuffat in i målvakten. Det ser man hur tydlig som helst om man tittar på reprisen. Två matchers avstängning då det blev ett matchstraff för Djurgårdens återfallsförbrytare Vejdemo som gjorde en spearing fick bara två matchers avstängning. Någon måste gå igen alla matcher och se hur detta med utvisningar och avstängningar gått till.

Idag ska jag vara på ishallen redan 14:30 då det är min tur bland gamla Lövare att sälja 50/50 lotter. Där går hälften av pengarna som kommer in till Björklövens IF och deras ungdomsverksamhet så köp lotter. Vi får hoppas att det går bra för J20 laget så att det blir bättre med självförsörjningen av egna spelare. Jag tror inte Björklöven tillåts att vinna idag på grund av det jag skrivit tidigare idag. Jag tycker också att Allsvenskan borde bilda en egen liga för det kommer med säkerhet att ge betydligt mer pengar. Dessutom slipper man ge bort spelare för struntsummor till SHL lagen som styr svensk ishockey för mycket och vill ha tillbaka Djurgården till SHL. Vi ses vid ingången en trappa upp och där kan du köpa 50/50 lotter av mig eller någon annan som säljer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.