Ryssland är ett land som är helt laglöst och de följer inte de lagar som gäller i krig

Vi tar en blogg till idag om dessa hemska ryssar. Jag har skrivit om detta tidigare och det gäller deras sätt att inte följa några som helst lagar som man ska följa under krig. Det som nu har hänt hände i lördags och det var att ryssarna anföll ett sjukhus. Det visar på hur långt ifrån ett mänskligt beteende de är och det är som sagt ingen nyhet. Det är en mycket kvalificerad diktatur där man inte har någon fri media, inga val som är öppna och det är en stor förföljelse mot egna medborgare.

De fängslas och straffas hårt om de säger emot Putin och hans krig och människor sätts i fängelse för lång tid i skenrättegångångar. För det som nu händer i Ukraina måste de betala ett skadestånd så landet kan byggas upp igen och världen måste fortsätta med sanktioner för att knäcka deras ekonomi. Ingen handel ska ske och de ska stängas av från all idrott i minst 15 år.

Så här skriver Omni om deras attack mot ett sjukhus
Gårdagens ryska attack mot ett sjukhus i ukrainska Dnipro fördöms av president Volodymyr Zelenskyj. Genom att anfalla civila vårdinrättningar ”bekräftar ryska terrorister att de strider mot allt som är mänskligt”, säger han enligt AFP.
Det ryska försvarsdepartementet hävdar att attackerna riktade in sig på vapenläger och att alla tilltänkta mål träffats.
Minst två personer dödades och 30 skadades i attacken.
De ryska anfallen har intensifierats de senaste veckorna inför Ukrainas väntade motoffensiv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.