Det måste bli ett slut på att bränna koranen och hetsen mot muslimerna och deras tro, de ska ha religionsfrihet i vårt land som alla religioner.

Det är dags att sätta stopp för koranbränningarna. Det kan man göra på många olika sätt. Motståndarna skyller på att det är en yttrandefrihetsfråga att få bränna en helig skrift tycker jag är rent skitsnack. Media ringer då upp Nils Funke och kallar hon tryckfrihetsexpert. Han är en journalist som många gjort och sagt just expert om och eftersom journalister kritiserar ju aldrig andra journalist. Han är ingen jurist och det är lagar som ska tolkas och det gör domstolar och inte journalister. I fallet där man upphävde polisens nej till koranbränning var det en förvaltningsrätt som upphävde polisens nej och inte en domstol som har en vidare bedömning av ärendet. Jag tycker det var fel.

Nu har vi sett vad som händer när man angriper en religion för det är det som sker när man bränner en helig skrift en bibel. Man måste sätta stopp för koranbränningarna men med vilken lag och på vilket sätt får man pröva. För det ses som en angrepp på religionsfriheten är ju helt klart. Det är ett hårt angrepp på muslimerna det råder ingen tvekan om. På grund av angrepp på religionen reagerar man i de muslimska länderna kraftfullt och det skadar Sverige det som nu sker.

Att angripa religionen det gjorde Adolf Hitler och gav sig på judarna och han såg innan annan väg att att utrota dem. Det tror jag alla håller med om var ett övergrepp som inte får upprepas. Jag är ganska säker på att det är Sverigedemokraterna som stoppar regeringen för att förbjuda att Koranen bränns. SD har ju klart och tydligt visat att de vill att koranen bränns då man självklar vet att det tar i själen på muslimerna. Det är inte att ta i att man är fientligt sinnade från SD,s mot muslimerna och vill inte ha dem i Sverige

Vi är inte medlemmar i Nato som många firade efter den träff som hades mellan Sverige, Turkiet och Nato. Jag sa då ropa inte hej förrän man är över bäcken. Turkiets parlament har inte ratificerat Sveriges ansökan ännu och efter de senaste koranbränningarna tror jag att Erdogan är beredd att ompröva sitt beslut. Då har SD vunnit sin önskan om nej till EU just på grund av att det är tillåtet att bränna koranen. Hur det kan vara ett hinder för yttrandefriheten förstår jag inte. Det är just att bränna bibeln koranen som hetsar muslimerna inte att man debatterar religionen

Regerigen måste ta ansvar för vad som är bra för Sverige och om jag förstått det rätt är det inte svenskar som bränt koranen utan nu senast en Iranier som agerat i Sverige. Det som nu händer kan med säkerhet öppnar för att det kan komma terrorattentat mot Sverige och det är illa. Det finns terrorgrupper som hetsar mot sverige och Svenskar. Hoten kommer av att Sverige tillåter att muslinernas bibel får brännas. Det är då ett stort intresse även från Sverige och svenska journalister att sitta och spekulera i detta.

Jag tycker att alla religioner ska få ha sin egen bibel och det gör jag fastän jag inte räknar mig som troende men värnar om religionsfriheten. Jag är orolig över att regeringen i detta fall inte törs agera emot vad Sverigedemokraterna och annan extremhöger vill liksom extremister på vänstersidan. Nu måste regeringen ta ansvar och styra så att vi kan leva i lugn och ro i Sverige utan att hotas av extremister och vi kan få komma in i NATO. Det vill inte ryssarna och de kan säkert ha med några fingrar i syltgruppen för att vi inte kommer in. Ta ansvaret och styr Ulf Kristersson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.