Myglet runt Migrationsdomstolens säte. Jag…

Myglet runt Migrationsdomstolens säte. Jag var ute för några veckor sedan och spekulerade att Migrationsdomstolen skulle lokaliseras till Norrbotten efter mygel av centern och P-O Eriksson när inte beslutet kom när det skulle komma.

Fortfarande så har inte beslutet kommit. Den enda rimliga förklaringen måste vara att det är omöjligt för tjänstemän att kunna skriva fram en rimlig förklaring till varför man ska köra över domstolsverket den expertmyndighet som har ansvaret för domstolarna.

Det är ingen hemlighet att Domstolsverket anser att Umeå är bästa lokalisering för Migrationsdomstolen. Det framkom klart och tydligt i den remiss man lämnade in på förslaget. Det finns ingen annan rimlig förklaring för att inte beslutet kommit ett beslut som skulle kommit för flera månader sedan.

Det här visar på att vi har en regering i sönderfall och ett centerparti som tappar väljare dag för dag och som pressar på och tror att man vinner röster på en felaktig lokalisering. Dem som lever får se om jag är fel ute.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.