Förra veckan en fantastisk vecka. Inte nog…

Förra veckan en fantastisk vecka. Inte nog med att vi hade partikongress där vi pekade ut den framtida politiken som gör att Reinfeldts visstidsanställning kommer att upphöra.

Björklöven är tillbaka i Allsvenskan efter för många år i ettan men allt känns ljusare och bättre än på mycket länge och ordning på ekonomin som är ett måste.

Däremot är jag fortfarande förvånad hur ishockey förbundet tvingade Löven till nedflyttning när de aldrig gick i konkurs. Leksand och även andra föreningar genomgår samma process men de får vara kvar. Så kan idrotten inte ha det.

Skellefteå gick till SM final mot Luleå som börjar idag och det var mycket glädjande att det blev en ren Norrlandsfinal. Det kommer att bli en ordentlig kamp men däremot är jag inte lika säker längre att Skellefteå vinner som de gjort mot vilket annat lag som helst.

Derbyn och det enorma tryck det blir är inte lika lätt att tippa. Jag ska se den fjärde finalmatchen som jag tror det är nästa lördag. Hoppas det blir utdelning av Guld till Skellefteå även om det verkar svårt med fyra raka

3 kommentarer

  1. B.Eriksson

    Ingen fara Lennart, förlorar Skellefteå guldet så har du återigen rätt, det beror på regeringen.

  2. janne

    Shälläfte???? Men snälla mannen…nu håller vi Lövare ALDRIG på Schtaan. Snapsa upp mannen eller lämna vårt kära Umeå!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.