Edward Riedel har ingen ärlighet och ljuger

Edward Riedel har ingen ärlighet och ljuger. Han är på en affisch där han säger att Socialdemokraterna tänker sänka din lön för de som arbetar om de vinner valet. Lögn och förbannad dig. Det var Edward som även var ute och ljög om statistiken från Brå. Jag skulle tycka det vore ärligt om han talade om vilka neddragningar man kommer att göra på välfärdens område. Det fanns i deras budget som de la. Knivhugg i ryggen på det som har det sämst som sjuka och arbetslösa

2 kommentarer

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Jag läste din blogg och din beskrivning. Jag vet inte om du är född på landet eller i en stad. Kag tror det är lättare att bo i Vindeln om man är pensionär för jobbar man får man lång dag och pendling. Utbudet mindre speciellt för yngre men jag för min del har aldrig kritiserat någon för att man bosätter sig där man gjort det

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>