Jag fick rätt om att cyklister saknar trafikvett

. Jag fick rätt om att cyklister saknar trafikvett. Läste i Bennys krönika att en cyklist kör in i Stefans blomstervagn på torget. Cyklisten hade djäkligt dåliga bortförklaringar, att den törs komma med dessa när det inte är tillåtet att cykla på rådhustorget. Det är en brist på trafikvett och inget annat. Jag tror det är dags att ta bort dom cykelöverfarter eftersom cyklisterna numera tror att det är fritt fram att cykla över allt. Är det inte dags att införa speciella cykelpoliser som följer om man följer reglerna och det måste också till kraftiga böter för överträdelser av reglerna. De varken ser eller hör och tar hänsyn som är så viktigt. Dessutom hör de inte något när de har sina hörlurar på sig där de säkert också pratar i telefon. Samma regler bör gälla i det fallet som för de som kör bil då även cykeln är ett fordon

2 kommentarer

  1. Caanita

    Du har helt rätt när det gäller bristen på trafikvett bland många cyklister. Obligatorisk utbildning i hur man använder ringklockan borde också införas, eftersom de flesta cyklister inte verkar förstå hur och när den ska användas.

  2. Per Öberg

    Jag tycker att du har rätt om cyklisters trafikvett Tyvärr är det samma sak med
    gångtrafikanter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>