Ny vecka – nya tag

Den kommande veckan är kalendern lite för mycket fylld, men det har svårt att ta bort något. Min kalender finns på min hemsida http://www.s-info.se/holmlund för den som är nyfiken på vad man gör under veckorna. Jag försöker lägga in kommande veckan varje söndag.

Förra veckan hade jag med mig en person som jobbar på kommun och landstingsförbundet. Hon fick följa med mig överallt och fick nog en hel del information om hur en vecka kan se ut.

Tyvärr regnade det lite i lördags eftermiddag så det blev några fåror kvar i potatislandet.

Det är helt omöjligt att få någon kommentar från näringsministern varför hon inte utsåg politiker till ordförande i strukturfondspartnerskapet i de två målområden som finns i Norrland. Där utsågs landshövdingarna som för övrigt är centerpartister. Bara i Norrland skedde det att man inte utsåg politiker som tänkt för dom sex övriga områdena tror jag har politiker.

Landshövdingen gick ju även ifrån partnerskapets egna nomineringar till de övriga ledamöterna och tog därmed av partnerskapet rätten att välja ledamöter. Helt obegripligt är detta. Att media varit så tysta och inte granska utnämningspolitiken är förvånansvärt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.