Björklöven förlust men ta det lite lungt, vi vinner i Umeå

 

Stjärnsmäll för Björklöven
 
Det blev tyvärr förlust igen för Björklöven i bortamatchen mot Borås i kväll. Det är inte roligt och jag hoppas bara att man tar det lite lugnt och försöker få till spelet och jag tror varken det beror på sportschefen eller tränarna.
 
Den största orsaken är nog att kvalitén i serien har blivit högre och det har och finns inte pengar att varken byta ledarskapet eller köpa alltför många nya spelare och kanske även att man skulle behållit några spelare som fostrats här i Umeå.
 
Inom politiken har vi ju glesare av matcher utan de sker vart fjärde år men även där har det inte varit så lyckat för de som ständigt byter ut sitt ledarskap utan det gäller att hitta rätt på vilket sätt man ska genomföra sina idéer.
 
Själv är jag glad för att fått möjligheten att leda ett framgångsrikt lag som vi haft inom kommunpolitiken och fört ett spel som över tiden gillats av Umeborna eftersom vi fått tillräckligt med poäng i valet och det strävar vi efter även i framtiden.
 
Tiderna förändras men inte målen och det är bra inom idrotten det är antalet mål som räknats vilket Björklöven fått erfara så här i början men det kommer med säkerhet att ordna sig  om inte media får styra hur föreningen agerar.

En kommentar

  1. Liljan

    Nu vet jag inte hur ledningen arbetar i Björklöven. Är det så att dom har arbete på sidan om så att dom redan har lön kanske dom ska tänka på att arbeta ideellt till laget fått bättre ekonomi. Finns det inte pengar så finns det inte och då är det väl viktigare att spelarna peppas med en någorlunda lön – eller ? Sen kan man nog inte bara skylla på att kvalitén höjts – varför har inte kvalitén i Björklöven höjts? Ledarna bör nog sätta sig ner och ta en riktig tänkare på vad den egentliga orsaken är till att laget går sämre och sämre för varje år och sen handla efter det även om det innebär att dom kanske bör avgå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.