Inte lätt att vara ung idag

Ungdomarna har det mycket besvärligt idag, främst på grund av den stora arbetslösheten bland unga, men också beroende på att regeringen inte gör tillräckligt för att råda bot på problemet. De satsar alldeles för lite på utbildning för unga så de är förberedda för nästa uppgång.

Ungdomarna har dessutom fått det ännu svårare att bli medlemmar i en a-kassa och det innebär att fler och fler tvingas bo hemma samtidigt som andra tvingas vända sig till socialtjänsten för att få socialbidrag. Regeringens politik gör att en hel generation ungdomar blir bidragsmottagare istället för att ha något vettigt att göra.

En kommentar

  1. Anders

    Såg inslaget om SSU och Jitty Guteland på Aktuellt idag den 26/10 ang ungdomars sysselsättning. Du är osannolikt respektlös Lennart. Pinsamt att det gick ut på TV i hela landet.
    Ser på bloggen att du skyller ungdomsarbetslöshetsproblematiken på regeringen. Fokusera hellre på vad (s) kan göra! Lyssna på de unga! Jag blir mer och mer övertygad om att du behöver gå i pension innan (s) får min röst i nästa val. Tyvärr.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.