Vårdnadsbidraet är en kvinnofälla. Björklövenförlust

 

Vårdnadsbidraget är en kvinnofälla v.s.b.
 
Vårdnadsbidraget är en kvinnofälla det har vi sagt hela tiden och det har nog inte införts i kommuner med S-styre. Nu börjar man också se dessa effekter.
Två förskolor har lagts ner på Järvafältet trots att det finns gott om barn där. Det beror på att vårdnadsbidraget har blivit så populärt där och i andra invandrartäta områden.
 
Hur ska invandrarkvinnorna kunna integreras i det svenska samhället om de stannar hemma och tar hand om barnen i stället för att jobba, läsa svenska för invandrare eller gå annan utbildning. Är helt övertygad om att det är just kvinnorna som stannar hemma och tar hand om barnen.
 
Även om detta sker i invandrartäta områden där det är få barn med svensk bakgrund så får invandrarbarnen svårare att möta andra barn och inte heller möta barnomsorgspersonal men annan etnisk bakgrund.
 
Det blir svårare för barnen när de ska gå över till grundskolan, men framförallt så blir det kvinnorna som mer eller mindre tvingas stanna hemma och därmed blir det en kvinnofälla.
 
Björklöven har det kallt
 
I går avstod jag från att gå och se Löven och kan konstatera att det nog var rätt för enligt dagens tidningar var det inte mycket att se. 5 skott på mål per  period säger allt om viljan.
 
Själv valde jag att titta på TV och skidåknin
 
Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.