Dag eller dygnsbiljetter på bussar. Blir Björklöven kvar är det ett stort plus

 

Har haft bloggpaus några dagar då jag koncentrerat mig på att kapa och klyva ved i Långvattnet och trots att jag inte hade någon riktig hydralklyv har jag snart gjort allt färdigt. Som ni förstår har en förutsättning varit att ha en riktig klyvyxa.
Att stå och klyva ved som jag gjort har i stället inneburit att man sluppit gå ut och ta sig stavgångpromenader för det blir riktiga träningspass om man håller på i stort sett hela dar.
 
Att stå och jobba så hela dagar i strålande sol, som kom just under helgen får man även tid att fundera över lite nya grepp.  Men framförallt vart och varför kommer det inte fram de beslut vi fattat om kollektivtrafiken som vi kallade besökskort.
När så vardagen börjar så får man ta reda på detta och då visar det sig att äntligen ska de nu komma och det blir endera en dags eller ett dygns eller tre dars eller tre dygnskort som kommer. Det är till för de som besöker staden men ska självklart även kunna användas av alla. Än så länge vet jag inte vad det kommer att kosta men det ska vara förmånligare än att köpa enkelbiljetter.
De här system som finns inom trafiken och biljettsystemen är lite krångliga då man vill göra förändringar vilket inte gagnar nya grepp men det får vi ta i särskild ordning
 
Björklöven hoppas vi blir kvar?
 Den räddningsaktion som startade när Björklöven gick i konkurs ser förhoppningsvis ut att lyckas vilket skulle vara bra för hela Umeå. I nog med att kommunen skulle förlora intäkter på mindre planhyror utan ungdomssatsningarna och hockeygymnasiet skulle också vara fara och en evenemangsarena skulle skjutas på framtiden.
Jag har hört många säga att visst anser man att Löven behövs och är beredda att satsa för framtiden men inte laga hålet i båten. Då går j ubåten under. Hoppas att vi i framtiden får svaret hur det kunde gå så.
Ishockey är dessutom en mycket trevlig sport att se på och spelar man hyfsat så är det ganska många som går och tittar på Löven. Nu väntar vi på hovrättens dom om ett upphävande och visst hoppas man också att de som jabbat så hårt har sett till att man är på rätt sida men hur domstolarna hanterar sånt har då i alla fall jag lite vetskap om

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.