Varför mörkar alliansen om uranbrytning, orkar ni inte svara eller törs ni inte

Ni som följer min blogg ser hur alliansens ledamöter helt undviker att svara på frågan om uranbrytning. direkt jag lagt ut den så är det flera som direkt efter mitt inlägg går ut och tar upp helt andra saker.
Varför törs du inte svara Edward vart ni står. Att jag skulle få det från centern som kovänt i kärnkraftsfrågan hade jag inte väntat mig
Nu är jag helt  säker på att allianspartierna står bakom att det ska brytas uran i Västerbotten och i Sverige. Ni som brukar följa med i bloggarna ser att så fort jag skrivit något annat är det ute och hackar, men i den frågan törs de inte gå ut och säga vart de står för då tappar man väljare.
Den första frågan jag ställde idag till  Riedl och moderaterna om de vill ha en lagstiftning om bidrag till partierna,  det blev ett snabbt svar men det handlade lite om frågan om lagstiftning men kom snabbt men inte ett ord om uranbrytning om jag frågade senare om. Med den tystnad som man varit om frågan under hela valrörelsen kan jag inte göra någon annan bedömning än att en framtida alliansregering kommer att tillåta uranbrytning i Sverige.

Här är den blogg jag skrev om både uranbrytning och EMU omröstning

Den här handlade om att jag inte fått något svar om hemliga bidrag och frågan om uranbrytning

Den första frågan var om det kallas rättvisa när 1% fått lika mycket i skattesänkningar som 25% av befolkningen

2 kommentarer

  1. Per Hansson

    Att du själv verkar positiv har jag förstått, men vad säger ditt parti? Gogglar man på uranbrytning och socialdemokraterna hittar man följande skrivelse av Helen Pettersson (s) för Västerbottens län:

    ”Socialdemokraterna har ett tydligt besked. Vi vill avveckla kärnkraften och säger därför nej till att uranbrytning startas i Sverige. Brytning av uran är en verksamhet som riskerar att leda till betydande negativa konsekvenser för miljön och kan vara ett hot mot människors hälsa. Därför anser vi också att det lokala och regionala inflytandet över prospektering måste stärkas.”

    ???

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.