Regeringen har ansvaret för sjukförsäkringen inte bara Husmark-Persson men Reinfledt kunde trots allt lita på SD

SKA MAN TRO MEDIA så kommer Husmark-Persson att få lämna regeringen. Jag förstår i och för sig inte varför då hon fört den politik som regeringen enhälligt stått bakom när det gäller sjukförsäkringen för vi kan väl för allt i världen inte ha hamnat i ett styrsystem där de enskilda statsråden fattar beslut. Regeringen är kollektivt ansvarig för alla beslut så ytterst är det lagledaren som bär ansvaret.

Jag har sagt det förut och säger det igen vad är det som gör att Reinfeldt får så höga betyg när han då har kickat 4 statsråd en statssekreterare av de egna. Det är inte speciellt goda ledaregenskaper.
Visst kan jag samtidigt förstå att han inte vill uppleva det en gång till men som sagt det är regeringen som slagit sönder sjukförsäkringen och de kommer inte att lappa till den.
 
Sverigedemokraterna stödde inte helt oväntat talsmansförslaget och vem har egentligen inbillat sig att de skulle ens fundera över att stötta ett förslag som skulle innebära att en socialdemokrat skulle få den posten.
 
Det här är självklart bara en mediagrej att Sverigedemokraterna skulle fälla regeringen i en sådan fråga då Sverigedemokraterna står på samma högerskala som resen av alliansen.
 
Reinfeldts angrepp på Mona Sahlin var också bara ett fullföljande av den kampanj man drivit mot henne hela valrörelsen. Nu var Bodström borta och en vänsterpartist var på toaletten så även i det fallet har inte SD kunnat bli vågmästare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.