Personkryss

PER HANSSON (C) FRÅN Sävar kritiserade mig i valrörelsen för att jag skrivit om hans agerande när det gäller Botniabanan. Utifrån det gick han till angrep mot mitt ledarskap som han ansåg vara under all kritik.

 

Men i valet fick väljarna säga sitt. Jag fick nästan 28 gånger mer kryss än Hansson. 2818 personer valde att ge mig sitt stöd genom att kryssa mitt namn. Motsvarande siffra för Hansson var 101 st.

Jag är oerhört glad och stolt över det stöd jag fick och tackar ödmjukast för förtroendet. Socialdemokraterna som parti fick dessutom nästan 1000 röster mer än vad alliansen tillsammans fick.

Stort tack till alla er som valde att rösta på Socialdemokraterna. Jag tillsammans med övriga i vårt parti ska göra vårt bästa för att klara av den välfärdspolitik som vi gick till val på.

 

5 kommentarer

  1. matteprofessorn

    Det är illa med ett KS-ordföranden som inte kan räkan! Trodde du tog 37 gånger fler kryss än hanssons 101…1700 kryss hit eller dit spelar kanske ingen roll för en sossepamp

  2. Per Hansson

    Hej Lennart!

    Nästan kusligt att jag nyss gick in på VK-bloggen för första gången sedan valet och ser detta!

    Själv är jag mest förvånad att någon alls personkryssade mig som inte gjort kampanjat mer än på bloggen några veckor innan valet. Jag tror inte det är så vanligt med så många personkryss för en nybörjare!

    Jag tackar – på denna udda plats – de många som kryssade mig!

    Nästa mandatperiod ska centern göra bättre ifrån sig – och då får Lennart vila ut med katten!

    Det är underligt så svårt kommunalrådet har att skilja på en föreningsföreträdare och en enskild medborgare.

  3. matteprofessorn

    Tittar man runt på procenten för länets ledande politker har holmlund förhållandevis lågt stöd bland de socialdemokratiska väljarna…
    Listan över folk med högre procent kan göras lång
    Nyman i bjudholm, Bahlenberg i Bjurholm, Kristoffersson i Vilhelmina, Wermelin i Sorsele, Karlsson i Vindeln, Bäckström i Robertsfors! Granh i Dorotea…

    Listan kan göras lång. Holmlund är dåtid, jag tror att Hansson tillhör framtiden!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.