Mordet på Palme för 25 år sedan, mediaintresse och SVT spekulationer och uppträdande

 

Stort intresse för Palmeutredningen
Det får vi höra gång på gång men de får utreda det hur mycket och hur länge som helst. Det finns väl egentligen inget som talar emot att mordet egentligen är löst men att få fram en fällande dom schabblades bort på olika sätt.
 
Jag är övertygad om att den person som Lisbeth Palme pekade ut och som också åtalades är rätt person. Hoppas bara att man lärt sig något av de brister som fanns vid det fallet och trots att bevakning av Anna Lind var så dålig att vår utrikesminister kunde mördas,
 
Nu är det snart 25 år sedan Palme mördades och han var ett stort namn för sitt engagemang i de utrikespolitiska frågorna och i länder som var utsatta för stora övergrepp som Vietnam där USA förde krig.
 
Vi får till och från höra att han saknas och visst gör man det speciellt i tider då stormakterna agerat mot små självständiga länder. Inrikespolitisk var han både hatad och omtyckt men vad man ibland också glömmer bort var att valvinsterna var inte så många som vi inbitna sossar tycks minnas.
 
I morse satt Mårten Palme i TV soffan och det går att ta miste på hans stora besvikelse över alla spekulationer än hit och än dit som SVT håller på med anledning av att hans far mördades. Respekten från programledaren Marianne Rundström fanns dock inte och fick inte prata till punkt om hur han såg på saken och hur han tyckte att SVT agerade, vid samtalet fanns även Klas Borgström och en journalist med, den senare tror jag var den som stod bakom programmet som ikväll.
 
Gå in på SVT play och se vad som sas i morse för i kväll är det SVT som tror sig veta allt
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.