Tre kronor får ställa sig i skamvrån.

Tre kronor får ställa sig i skamvrån. I går startadeishockey VM med att Sverige mötte Norge och det såg hyfsat ut efter en period då Sverigeledde med 3-1 efter en period och även tog ledningen med 4-3 i sista med släppte in Norge genom mycket dåligt försvarsspel vid kvitteringsmålet.

Straffläggningen var det inga problem för Norge att vinna då deras straffläggare inte hade några problem att lägga pucken i mål medan de Svenska försöken intevar i närheten.

Ja hela svenska laget inklusive de som sköter matchningen i båset måste ta sig en funderare över vad de sysslade med. Visserligen vannsskottstatistiken men vad var det för skott man sköt.

Dåligt spel med att spela mot hörnen i stället för med raka linjer mot mål och målvaktspelet fanns mycket att önska om. För första gången vann Norge mot Sverige och de vann för att de ville vinna. Skäms Tre kronor ni var usla och viljelösa