Kommer Maud Olofsson att avgå vid stämman….

Kommer Maud Olofsson att avgå vid stämman. Jag har för vana att när jag läst tidningarna bläddra till text TV för att se lite färskare nyheter. Idag kan man läsa att Centerns ungdomsförbund i deras största distrik KRÄVER att Maud Olofsson ska avgå före partistämman i höst.

CUF, ordförande Magnus Andersson säger sedan till TV4 nyheterna att hela ungdomsförbundets styrelse stöder Västra Götalands krav på hennes avgång. Med andra ord kan man säga att det rör sig i centerpartiet.

Som utomstående så om man tittar till valresultatet var det väl inget parti som backade så mycket som just centerpartiet. I Maud Olofssons hemlän här i Västerbotten blev det rekordlåga siffror. Om det beror på Maud eller på att man blev ytterligare ett högerparti ska jag låta vara osant. men det är väl ganska klart att Maud och hela hennes partiledning drivit långt ut till höger.

Vi får väl se vad som händer och detkommer säkert kommentarer om att man har fullt fötroende för henne i alla fall för de som står henne nära. Vi får nu se hur detta kommer att rulla på och hur man lyssnar på sitt ungdomsförbund

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.