Ta avstånd från extremhögern och inte bara den enskillda händelsen i Norge mot Socialdemokratin

 

Det är många som på olika sätt kommenterat det som skett i Norge. I media och av personer kan man höra en besvikelse över att det inte var ett attentat gjorda av de extrema muslimska grupperna utan av högerextremister i Norge.
Jag kan höra skallen hur det skulle ha låtit om det kommit från dem muslimska terroriströrelsen. Nu hörs enbart påpekanden om att det som hänt och inte vad det beror på. Jag har själv inte funnit några kommentarer från Sverigedemokraterna om vad de anser,  enligt media så tillhör ju den som gripits ha en hatisk inställning till muslimer och invandrare.
Jag vill och jag önskar att nu alla partier tar avstånd från den här typen av rörelser och inte bara till det enskilda attentatet och i de senaste nyhetssändningarna har ungdomar vittnat om att det kan vara flera gärningsmän vilket inte heller skulle förvåna och bevisa att det inte är en enskilld person utan en organisation, högern i någon av dess extrema former.
Extrema grupper som vill skapa oreda i samhället är lika farliga oavsett om de tillhör extremvänstern eller extrem högern så ta avstånd från extremhögern, om nu det som läckt ut är sanning

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.