Miljöpartiet går de att lita på. Miljöpartiet…

Miljöpartiet går de att lita på. Miljöpartiet gjorde en uppgörelse med regeringen om tvångsavbisningar. Fram till valet och med Eriksson och Wetterstrand ingick de i det rödgröna samarbetet men har nu gått tillbaka och blivit en del av ett stödparti till högern och vad de får betalt för detta har vi nog sett i denna uppgötelse. Jag måste citera Aftonbladets ledare från i går.

”Miljöpartiets iver att tillfredsställa regeringen vet nästan inga gränser” sa rubriken”

Sedan går följande att läsa ” Miljöpartiet har vunnit en stund i rampljuset. Partiet har fått visa att det kan samarbeta med vem som helst, innan valet var det vänstern nu springer man med högern.

Miljöpartiet kan byta färg lika snabbt som kamelonterna. För ett par år sedan ansåg partiets flyktingpolitiske talesperson Bodil Ceballos att migrationsminister Billström visade känslokyla när kristna utvisades till Irak

I år sitterMiljöpartiets Maria Ferm och dricker te med Tobias Billström samtidigt som hon accepterar tvångsutvisningar till Irak” slut citat från Aftonbladet.

Jag är ganska säker på att vår valförlust berodde på det organiserade samarbetet med miljöpartiet och vänsterpartiet. Nu vet vi hur man kan lita på miljöpartiet.

Jag avslutar med ytterligare en mening ur ledaren som jag ställer upp på till hundra procent och som visar vad MP står för.

” Miljöpartiets iver att tillfredsställa regeringen vet nästan inga gränser. Arbetskratsinvandring med slavlöner och usla arbetsvillkor. Sänkt krogmoms utan några miljöskatter i gengäld. Man betalar priset för att finnas nöra makten”

Självklart gör MP som de vill men vart finns det en helhet i politiken men nu har nog Reinfeldt säkrat så att han kan luta sig mot MP de gånger Sverigedemokraterna sviker

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.