Moderaterna städar upp efter Carema i Stockholm….

Moderaterna städar upp efter Carema i Stockholm. Skattemedel har gått till att städa upp eller putsa uppfasaden av  Caremas anseende i Stockholm efter företagets skandaler.

Stockholms stad har köpt mediahanteringstjänster för flera miljoner av den moderatanknutna PR byrpn Kreab&Gavin Andersson. Det hä rvisar Svt,s granskning som de gjort .

För att hantera effekterna av Carema skandalerna begärde stadsledningen via stadsdirektören kommunikationsrådgivning av Kreab.

På fakturorna framgår att Kreab hjälpt stadshusledningen med politiskt kontroversiella frågor

Det här ställer många frågor och hur har upphandlingen gått till när det hamnar hos Kreab, moderatanknutna.

Jag ser inte  att andra medier kör ett drev mot Stockholmsmoderaterna på det sätt som man gjordemot Socialdemokraterna och Juholt.

Jag tycker att hela hanteringen av Carema och den skatteflykt eller skatteplanering och höga räntor är ett riktigt misslyckande för det bolaget och med de kopplingar bolaget haft mot moderaterna och varför inte moderaterna vill visa vilka bidrag de får.

Det visar också på att när man köper tjänster är det oerhört viktigt att följa upp det man köpt och ser om det är levererat, för jag tror inte man beställt de avarter som Carema har visat.

Jag vill dock ändå säga att följa upp vad politiken beställt gäller även för den verksamhet man utför själv för även där finns brister och en del beror på att kommunera fått stå tillbaka för skattesänkningar som staten genomfört för de som har det bäst trots att det bara bli fler äldre och äldre äldre som behöver omsorg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.