Hur ska säsongen sluta för Björklöven ?…

Hur ska säsongen sluta för Björklöven ? I måndags lottades matcherna för play off två i kampen om en plats i ishockeyallsvenskan. I dag mötet Björklöven Olofström på bortaplan

När man hör kommentarerna om laget ser det svårt ut för Löven. Det ska vara ett spelskickligt lag som dessutom spelar offensivt . Det är ett väldigt bra lag sa Tommy Hämäläinen Björklövens juniortränare.

Tekniskt med god puckkontroll men de lär vara sämre på att försvara sig. Det där låter mycket farligt inför bortamatchen. Jag tycker att Björklövens försvar varit allt annat än bra under säsongen så risken är att det kan vara slutspelat.

Räddningen kan vara två hemmamatcher till helgen och som ni ser räknar jag med förlust
Idag men hoppas på vinst.

Hemma har man spelat bra. Tyvärr får jag ingen möjlighet att se hemmamatcherna så det gäller att hålla tummarna. Jag hoppas att många går dit för att se matchen och heja på Löven.

Skulle man ändå klara av Olofström väntar Wings Arlanda ett lag från Sigtuna men som jag aldrig sett spela men det blir nog hur svårt som helst att vinna över dem för att sedan spela kval till Allsvenskan.

Det var kanske väl pessimistiskt men det beror på hur de spelat tidigare. Jag vill inte läsa att de inte gett järnet utan spelat med hjärtat

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.