Med Löfven i rodret växer förtroendet för Socialdemokraterna

Med Löfven i rodret växer förtroendet för Socialdemokraterna. Mätning efter mätning ökar förtroendet för Socialdemokraterna. Enligt Skop ligger vi nu på 30,8% i väljarstöd, en ökning med 3,5 % på en månad. Sedan årsskiftet har stödet ökat men 5,5%.

Självklart helt väntat och nu är det lugn och ro med en lugn och stabil ledare. Stefan kommer att bli en bra statsminister efter 2014.

Miljöpartiet backar med 2,4 % och vänstern med 0,6 % och ligger på 6,5 %. Effekten av partiledarbytet syns inte i vänsterpartiet och inte oväntat heller för den delen för väljarstöd brukar ligga strax över 5%. Kristdemokraterna  kommer att få det svårt att vara kvar i Riksdagen om trenden ligger kvar och så blir det när man numera är ett enda högerparti Alliansen som de kallar sig.

Nu dröjer det inte alltför länge tills Löfven och hans lag kommer med en jobbpolitik. Det är ett slöseri att så många är utan jobb när det finns mycket som skulle behöva göras för framtiden men skattesänkningarna har tagit bort mycket som stora satsningar på järnväg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.