Edward Riedl är än en gång ute på hal is….

Edward Riedl är än en gång ute på hal is. I en blogg tycker han att samarbetet LO Socialdemokraternarna ska upphöra. Det får han väl tycka men han gör ett grovt angrepp på demokratin när han säger att man inte ska samarbeta. Det måste väl vara LO som bestämmer med vem man vill samarbeta med.

Moderaterna själva är kraftigt understödda av näringslivets olika kampanjorganisationer men det tycker inte Edward bör upphöra trots att det är konsumenterna som får betala moderaternas kampanjer på olika sätt bland annat genom Svenskt Näringsliv som är en kampanjorganisation för en höger politik riktad mot de anställda och mot ett samhälle och en välfärd gemensamt betald via skatt.

Jag har sett hur moderaterna driver sin politik bland annat genom att rea bort våra gemensamma tillgångar där de som köpte fick göra enorma vinster. Det fanns kopplingar till den moderata familjen då Filippa "gav" bort Serafimen.

Kan inte du Edward som är emot kopplingar politik, organisationer företag först rensa upp i de egna leden innan du talar om vad du tycker andra ska göra men som inte ni moderaterna själva vill göra. Städa i eget bo Edward Reidl

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.