Reklamen förstör alla TV program

Reklamen förstör alla TV program. Igår ägnade jag en hel sel tid till att se på TV. Det började som vanligt med travet med bland annat V75. Det är snart inget nöje att se travet på med alla dessa långa avbrott för reklam. Så är det snart med allt tittande på TV 4 med långa reklamavbrott. Travet har varit mycket intressantare om man fick höra lite mer av alla de experter de har i studion. Varför man har så mycket folk är ofattbart då så mycket tid går till reklam.

Däremot var det underbart att gå se programmet med Jill Johnsson . Sång och musik med lite småprat utan en massa reklamavbrott. Jag skulle gott och väl betala för att slippa denna förbannade reklam

4 kommentarer

  1. Mats Andersson

    Ingen säger det bättre än Joakim Berg. Citerar Kents låt ”Ingenting”.

    ”I Hagnesta Hill
    blinkar tv-ljusen
    Jag gör vad jag kan
    Drömmer mig bort
    I Hagnesta Hill
    bland de identiska husen
    Rycker vi till
    Reklamen avbryts för sport…”

    Mats

  2. Nils kihlberg

    Håller med dej Lennart. TV4(Bonnier) tar priset i antal reklamavbrott.
    Ett sätt att få stopp på detta är att ” rösta med fötterna ” Undvik de produkter som körs om och om i reklamen.

  3. Neo

    Det var länge sedan jag het slutade se på TV4s kanaler, de är allra värst när det gäller reklam så oavsett hur bra filmen… än är så blir den osebar på grund av de många långa reklamavbrotten! Det är dessa många långa reklamavbrott som fått med att hitta och streama nästan ala TV-serier och filmer helt gratis via Internet, och att streama är fult lagligt så länge man inte laddar ned o sparar filmerna…, men de som lägger upp filmerna begår sannolikt lagbrott!

  4. Anders

    Helt rätt Lennart!!
    Tänk om alla kunde bojkotta tv4, minst en dag i veckan så kanske dom förstår att det dom håller på med, INTE år acceptabelt. Jag har slutat att se på allt som har med 4:an koncernen att göra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.