Även på Hotell Grand fuskas det med maten

Även på Hotell Grand fuskas det med maten. Min kollega Ellinor Söderlund från Kalix var och skulle äta middag på Grand skulle hon äta Kalix löjrom som det stod pä matsedeln.

Hon bad att få se mörkningen visade det sig att den var från Bottenviken i stället. Nu är det nära till Bottenviken men ändå. Äkta Kalixlöjrom är ursprungsmärkt och det är endast tre leverantörer som får leverantera den. Ska jag vara ärlig tror jag Grand Hotell inte är ensam om att märka löjrom som Kalixlöjrom oavsett om den kommer från Bottenviken eller från annat kand. Man tar väl mera betalt men frågan är också om det är matställens som luras av de som säljer löjrom

4 kommentarer

  1. Hyrestanten

    Men enligt tidningarna stod det inte Kalix löjrom på menyn, utan bara löjrom. Det var en servitris som trodde att det var Kalix-rom och som därefter gick ut i köket , kollade och kom tillbaka med rätt besked. De brukar ha Kalix-rom ibland men inte alltid. Den här historien verkar ju ha blivit en aningens annorlunda nu…

  2. Betraktaren X

    Det stod inte på menyn att det var Kalixlöjrom, det var servitrisen som sa det. Misstag sker, och det är ju svårt att se framför sig att en servitris ska ha något syfte med att avsiktligt lura en gäst. Hade det stått på menyn hade det varit allvarligar. Shit happens.

  3. Jens.Hörnicke

    Hur som helst så måste Sverige vara ” Bedragarnas Paradis ” för att straffen som utdöms är löjeväckande milda. En fingervisning till politikerna och den svenska domarkåren ?
    Har det gott J.H.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.