Heja Löven, Heja Löven, Heja Löven

Heja Löven, Heja Löven, Heja Löven. I går efter att jag tagit mig en två timmes promenad och duschat slog lag på text TV och såg att Björklöven spelat och slagit Södertälje borta med uddamålet. Jag som trodde att matchen var i kväll.

Det var starkt gjort och det gläder mig speciellt att man för en gångs skull fick en smakstart. 3-0 ledning efter 3.44 och 3 mål på 3 minuter måste kallas smakstart. Ska man tro media så blev det grishockey resten av matchen men det är ändå segrarna som ger poäng. Det här är bra för laget för det har varit lite förluster där man spelat bra men ändå förlorat.

Tittar man på statistiken så måste målvakterna äras och det är båda då Raycroft utgick på grund av skada i mitten på tredje perioden då Välitalo fick gå in där Södertälje jagade hårt. Det är också lite otur då fyra spelare var skadade före och nu är ännu en borta på lördag mot Djurgården efter ett matchstraff.

Skottstatistiken vanns överlägset sv Södertälje med 30-13 varav de hade 14 i första perioden men 7 i sista då de jagade kvittering. Men det var nog tufft då Löven hade 3 underlägen fler än Södertälje och även 3 mot 1 tiominuters utdelning vilket har gjort att det varit ont om folk.

Det var bra gjort men det är inte första gången det varit hårt och jämnt mot Södertälje och hoppas de kan få med sig minst en poäng mot Djurgården i morgon