Ska skattebetalare stå för att plocka hundskit

Ska skattebetalare så för att plocka hundskit. TV kör nu en kampanj mot de nedskärningar som tekniska måste göra. De har inte visat för Umeåborna att vi har mer pengar i de flesta verksamheterna än alla andra kommunerna.

De har inte visat vad som är alternativ för jag har inte sett några förslag på skattehöjningar som måste ske om vi inte minskar kostnaderna inom vissa områden. Ska vi skära i skolan, äldreomsorgen, aktiviteter för barn och unga eller vad ?

Därför tolkar jag det som en kampanj mot politiken. Ta till exempel detta med tunnor för hundskit.

Är det någon som kan tala om varför skattebetalarna ska ta ansvar för att ta reda på hundskiten som hundägarna inte tar med sig hem. Minns jag inte fel rör det sig om knappt en miljon. Varje hundägare har ett sopkärl där man bor,

De har tidigare tyckt att det städas dåligt bland annat på torget där det samlas papper från snabbmat. Kan de inte tala om och driva en kampanj att det är olagligt att skräpa ner eller varför inte en kampanj håll Umeå rent.

Vad är viktigare brandförsvar eller hundlatriner. Jag tycker också TV 4 med flera har svårt att se skillnad på investeringar och drift.

Umeå kommun satsar mer pengar än de allra flesta kommunerna på alla sina verksamheter.

4 kommentarer

  1. Jacob Edge

    Det bryter faktiskt mot kommunal ordningstadga att inte plocka rätt på hundskit i Umeå och är alltså straffbart. Något att fundera på.

  2. Britta Sethson

    Kanske ska man återinföra den gammaldags hundskatten???? Hundra spänn per år och hund borde räcka rätt långt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.