Vilka längdåkare vi har i Sverige

Vilka längdåkare vi har i Sverige. Idag blev det både Silver Johan Olsson och Brons till Daniel Richardsson på 15 km klassisk stil. Hurra Hurra för medaljörerna och resten av laget inklusive vallateamet.

Schweizaren Dario Cologna vann och tog sitt andra raka guld i detta OS blev för svår för Olsson som han upp honom efter 5 km och sedan följdes de i mål. Tänk att Olsson kunde pricka in formen efter den skada han haft.

Daniel Richardsson som tog bronset trots att han blev påkörd av en bil i somras. Hans lopp blev bara bättre och bättre och han kom högre och högre i prislistan efter varje tidkontroll och knep bronset med 2 tiondelar.

Hellner blev 10 men det här varma föret är inte hans bästa underlag och Nelson blev 15 e alla fyra bland de 15 bästa lika 25 % Och det visar att vi har ett bra svenskt lag men för detta kan vi inte räkna med Guld i stafetten. Glädjande är också att det verkar som om Sverige nu blivit bättre på att valla.
Det svenska laget har redan tagit 7 medaljer lika många som i hela förra OS. 5 silver och bara missad medalj i damernas sprint

Jag har inte heller något emot att vi har lika många som Norge och deras stora stjärnor Björgen och Northug har inte presenterat vad man förväntat sig. Det är väl dags för Northug sluta om han ska hålla sitt löfte att göra det om han fick stryk av Jönsson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.