Äntligen blev det lite sommar även i år

Äntligen blev det lite sommar även i år. Som ett brev på posten blev det en hel del arbete. Veden som huggits och kluvits ska in i vedboden, i alla fall de som fick plats. Resten ska också skyddas från nederbörd.

Potatisen ska också grävas på och rensas från ogräs. Det har vuxit sakta och fått sig en liten lätt frostkänning men när värmen kom tog den riktig fart. Vi får väl se vad kylan gjorde på växtkraften.

Sedan är det VM i fotboll och sena matcher. I går fick Holland slita för att slå Costa Rica som har en målvakt som tog allt under ordinarie speltid men på straffarna lyckades Holland bättre. Robbin är en bra fotbollsspelare som dessutom skulle passa bra i Hollywood för han filmar väl mycket. Argentina vann enkelt och nu tror jag de vinner VM då Brasilien stora stjärna skadades. Vi får väl se

I dag blir det en utflykt lite söderut till Ragunda för att se friluftsteatern Vildhussen som handlar om manen som ordnade så att vi fick Dödafallet. Han var lite väl optimistisk när han skulle dika. Bara vädret är lika fint som i Västerbotten blir det säkert trevligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.