Det går inte en dag utan SD skandal

Det går inte en dag utan SD skandal. Det avslöjas dagligen vilka människor som finns hos Sverigedemokraterna. Det ser ut att vara skattebrott i deras bolag blåsippan och ledamöter som uppträder med hakkors på armen. I det fallet stod kvinnan som första namn på valsedeln.

Det är märkligt att så många svenska visar dessa rasister så stor sympati. De har ju sitt ursprung i rasismen och nazismen så inget förvånar mig om partiet men att svenskarna ger dem förtroende måste ses som bekymmersamt

En kommentar

  1. greger jonsson

    Inte alls märkligt. Demokratin fungerar. Folket är missnöjt och intelligenta nog att tänka själv, utan att först behöva ”utbildas” i rätt tänkande av politiker och agendastyrd media. Ett friskhetstecken. Där ni fallerar -och slutar lyssna-så uppstår det nya.Väldigt enkelt. Ni skälver och rasar -i ruinerna uppstår ngt nytt. Mkt enkelt.

    Är du omedveten att vi nu har en statsminister som anser att våra inbetalda premier/skatter inte längre i första hand är våra, utan i första hand till för omvärlden. Samtidigt finns det en-och bara en som klart säger att hans roll som svensk politiker i första hand är att prioritera det svenska folket.En åsikt som för bara 20 år sedan var självklar i Sverige-precis som den fortfarande är det i resten av världens länder. Inget konstigt med det-utom i Sverige där det är rasistiskt. Vi utgör det extrema undantaget-inte tvärtom.

    Som företrädare för ett parti som initierade och införde rasbiologiska institut (före Tyskland) och tvångssterilisering av oönskade individer-(tillsammans med Centern)-så kanske det skulle vara klädsamt att sluta traggla denna ”guilt by association” och försöka arbeta för Sveriges bästa-i nutid.

    Men er bästa tid har varit-och det är enbart ert eget fel. Ingen annans. Folket har tröttnat och visar det-därav resultatet. Den korrekta frågeställningen från dig och övriga i S borde vara-varför röstar 10% på SD? Fundera en stund på det-utan skygglappar-i ensamheten på din kammare.

    OBS: Som son till gruvarbetare/städerska har jag varit sosse större delen av mitt liv-så avfärda mig inte bara enligt din vanliga raljant devis. Jag har bytt-och det är många med mig.Vill Du lyssna på mig seriöst så finns jag där närhelst du vill. Du har min epost-adress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.