Umegalan ur medias synvinkel

Umegalan ur medias synvinkel. Ja inte har det handlat om galan och dess innehåll. Man har i det närmaste visat ett totalt ointresse både varför organisationerna gett pris till vissa företag och i det närmaste ett ointresse för företagen och vad de sysslar med. Media har till och med verkat tro att det är galan som utser pristagare och att Galan var ansvarig för att det var för få kvinnliga pristagare. Varje organisation utser ju sina pristagare och vet inte om en annan organisation utser en man eller en kvinna. Galan går ut på att alla organisationer presenterar sina pristagare tillsammans och inte utser, men där en del har ett nomineringsförfarande. Det var också många intressanta föredrag under akt 1

Nu handlade media till stora delar om att man lyckats få Juholt att skicka en hälsning till mig och att han stod framför en staty med en naken kvinna med en ”hälsning” till mig. Om den var rolig eller inte lägger jag mig inte i På galan hörde jag inte vad han sa där jag stod.

Däremot blev jag mycket glad över att jag fick ett tack för det jag gjort genom att få en gitarr av bröderna Åden och jag antar att det var mitt tidiga engagemang genom aktiviter för Umeås musikliv genom att vara med och starta Umeås första rockklubb Clubb 100 där Umeås lokala band och fick visa upp sig.

Det som kommit efter detta är mycket kultur som rocken roll men den har inte haft några kommunala stöd. Det har uppstått band som jag gillat, men även med band som inte jag tycker är bra men huvudsaken är att någon gillar det då inte alla kan ha samma musiksmak.

Rocken är en riktig kulturgärning över hela världen och möttes med lagar och regler inte minst i USA men som flest människor i världen lyssnat på och är härligt att lyssna på. Det var för mig äkta hyllning och ett tack för det jag gjort för riktiga musikälskare och ett äkta tack.

Jag kände även värme över den rapp som Staffan Ling framförde och som jag tror kom från hjärtat. Media har inte berört något om min syn på hälsningarna till mig och inte heller velat veta vad jag tyckte om dem.

Nu har det handlat om vad Juholt tyckte om hur man hanterade filmen som han skickade hälsningen med. En hälsning som fått en helt annan bild i media om det kommit en hälsning till mig där han på galan stod framför en skulptur där kvinnans bröst visats. Då hade en annan grupp reagerat med helt andra motiv. Tänk dig en rubrik Kvinnobröst används för tack till Holmlund. Så säker som helst att så hade det varit. Sån är media och det går man leva med men samtidigt vara glad för den möjligt VK bloggen gett oss politiker

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.