Alliansregering med stöd av SD

Alliansregering med stöd av SD. Som jag spekulerat i så går inte alliansen med på att ta ett samlat ansvar för Sverige. De har under fyra år haft en regering i minoritet och fått igenom budgeten med stöd av Sverigedemokraterna.

De vill försätta på den inslagna vägen och förlorarna på detta är de väljare som lite på Sverigedemokraterna om sänkt pensionärsskatt. A-kassan, sjukförsäkringen och en bättre välfärd.

Egentlige var deras budskap på dessa områden ingenting annat är röstfiske. Det är trots allt inte så dumma att de trodde att alliansen skulle gå med på dessa förslag .

De sa på sin presskonferens att de aldrig skulle stötta en regering som ökar invandringen. De kommer inte att fälla den gör de kommer att använda samma argument som nu om en budget från alliansen skulle ställas mot en S-Mp budget.

Mest förvånad blir jag när representanter från media inte inser att SD är ett stödparti till alliansen. Vilket annat parti fick så lång tid i TV att berätta om sin budget. Partiskt eller inte det avgör du

Lennart Holmlund (s) Fd kommunstyrelseordförande i Umeå 95- nov 2014
Vi vinner i Umeå

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.