Det har bevisats att FI är ett vänsterparti

Det har bevisats att FI är ett vänsterparti. Ända sedan valet har de i de flesta fall vad jag kan minnas röstat med vänsterpartiet. Kanske inte så underligt med den partiledare FI har nämligen Gudryn Schyman som lämnade V och startade FI och reste runt med pengar från sin riksdagsplats som vänsterpartist.

Även den avhoppade miljöpartisten har sagt sig stödja V,s budget vilket inte heller är onaturligt. Hon ställde upp under falsk flagg som miljöpartist och när hon inte fick såsom hon ville blev hon vilde med vänsterpartiet. Det visar att det är fel på valdagarna eftersom vi har partival i Sverige borde man tvingas säga av sig sitt uppdrag när man lämnat partiet.

Så skulle det också ha varit för de som lämnade Socialdemokraterna i Nordmaling för de ställde upp på en S valsedel men hoppade av. Den typen som beter sig på detta sätt är ett hot mot demokratin. Väljarna ska veta att alla som ställer upp på ett partis valsedel ska tillhör partiet. Lämnar man partiet ska uppdragen också lämnas. Det borde vara ett etiskt beslut i annat fall måste lagarna ändras

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.